AKİT'in Kemal Sunal tepkisi o IŞİD'liyi akıllara getirdi

Gerici Yeni Akit gazetesi, 16 yıl önce bugün hayata gözlerini yuman usta oyuncu Kemal Sunal’ın, İslam’a en büyük zararı verdiğini öne sürdü. Yeni Akit, bir blog yazarının yazısını internet sitesinde yayımlarken “Deniz Balaban, İslam'a en büyük zararı veren Yeşilçam'ın baş aktörlerinden olan Kemal Sunal hakkında "Kemal Sunal Filmleri Özelinde Eski Türk Filmlerinin Zararları" başlıklı çarpıcı bir blog yazısı kaleme alarak gerçek yüzlerini ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

O IŞID'LİYİ AKILLARA GETİRDİ

Daha önce sosyal medyada yaptığı açıklama ile gündeme gelen 'Türk IŞİD'li de, usta oyuncu Kemal Sunal ile ilgili 'Atesist Kemal Sunal, 'Şaban filmleri'ni vatanımıza sokarak sizleri çok sinsi bir oyunun içine süreklemektedir' ifadelerini kullanmıştı.


Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
“Murat Kurum kazanacak” diyen burç spekülatörü tüy dikti: “Doğum saati yanlış” Implant vidası beyne saplanmadı 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı