AKP'li Turan: Seçim ikinci tura kalırsa herkesle görüşmeye açığız

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması ihtimaline ilişkin “Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız" dedi.

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turan, yeniden iktidara gelmeleri halinde her sosyal kesimin sorunlarını çözmek için mesai harcayacaklarını belirterek “Seçim ikinci tura kalırsa, Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için, biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız. Biz ülkenin birliğine beraberliğine taraf olan, terörle bağının olmadığını bildiğimiz herkesle görüşmeyi bir görev biliriz” dedi.

“Kararsız seçmen kalmadı” diyen Turan, şöyle devam etti:

“Her dönemki anketleri inceleyin; son bir ay, son 10 gün ve seçim günü kararsızların iktidara yakın toplandığını görürsünüz. Ümit ediyoruz yeni dönemde milletimiz ‘evet’ derse ve bize devam imkânı verirse, çok daha büyük bir motivasyonla her sosyal kesimin sorunlarını çözmek için büyük bir mesai harcayacağız.

“İSTANBUL DA TARİHİ REKOR KIRACAĞIZ”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mayıs’ta İstanbul da yapacağı mitinge ilişkin konuşan Turan, İstanbul da tarihi bir rekor kıracaklarını öne sürerek “Bence tarihi bir rekor kıracağız İstanbul'da. İyi hazırlanan bir ekibimiz var İstanbul'da. İstanbul başından beri İstanbul Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayan bir il. Sizin ifadenizle AK Parti'nin kalesidir. (1999 seçimleri) Ufak bir yol kazası oldu. Bu seçimlerde kazanacağız. Ben o iddiadayım. İstanbul ile ilgili durumu telafi edeceğiz. İlk seçimde AK Parti Türkiye'de, Ankara, Çanakkale, İstanbul'da birinci parti olacak” ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kafatası kemikleri bulundu Taksim 1 Mayıs’la özdeştir! Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı