Ankara'da bir plazada çıkan yangın kontrol altına alındı

Ankara'da bir plazada yangın çıkan yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındığı bildirildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Söğütözü Mahallesi'ndeki bir plazada yangın çıktı. Binadan tahliyeler tamamlanırken, Ankara Valisi Vasip Şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının etkisiyle binanın dış cephesinden parçalar düştüğü bildirildi.

Polis ve itfaiye ekipleri binanın etrafında güvenlik önlemlerini almış durumda.

Konuyla ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada çıkan yangının ihbarının saat 17.27'de Ankara İtfaiyesine ulaştığı, itfaiye ekiplerinin saat 17.36'da yangına müdahale etmeye başladığı kaydedilerek, 8 farklı istasyon ekibi ve 20 su ikmal aracıyla yangına müdahaleye edildiği belirtildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ankara Valisi Şahin, bir açıklama yaparak plazada çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Ekiplerin, "binanın içinde kalan birileri var mı?" diye arama yaptığını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Hamdolsun herhangi bir yaralanma ya da can kaybıyla ilgili bilgi gelmedi, gelmeyeceğini de umut ediyoruz. İtfaiye ve emniyet ekiplerimiz kendi üzerlerine düşen görevi gayretle yerine getiriyorlar. Şu anda sadece doğrudan müdahaleyle uğraşıyorlar. Yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına başlanmış durumda."

Yangının çıkış sebebi ise yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel'den 'Erdoğan görüşmesi' hakkında açıklama Bahçeli, Mehmet Şimşek'e sahip çıktı: Ferdi Tayfur'lu paylaşım hakkında açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı: Avrupa Yakası ablukaya alınacak! Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak