Ankara Üniversitesi DTCF’de faşist saldırı

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) öğrencilere faşistler saldırdı. Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin (ÖDP) twitter hesabından yapılan açıklamada, DTCF’deki saldırıda birçok öğrencinin yaralandığı belirtildi. ÖDP’nin paylaşımı şöyle: “DTCF’de ilerici-sol görüşlü öğrencilere faşistler saldırdı. Çok sayıda sivil polisin olduğu yerde gerçekleşen saldırıda öğrencilerden yaralılar bulunuyor. Parti üyesi bir arkadaşımızın ise hastanede tedavisi devam ediyor.”

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) öğrencilere faşistler saldırdı.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin (ÖDP) twitter hesabından yapılan açıklamada, DTCF’deki saldırıda birçok öğrencinin yaralandığı belirtildi.

ÖDP’nin paylaşımı şöyle:

“DTCF’de ilerici-sol görüşlü öğrencilere faşistler saldırdı. Çok sayıda sivil polisin olduğu yerde gerçekleşen saldırıda öğrencilerden yaralılar bulunuyor. Parti üyesi bir arkadaşımızın ise hastanede tedavisi devam ediyor.”

Saldırıya uğrayan öğrencilerden İ.H.G.
Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı: Avrupa Yakası ablukaya alınacak! Koray Aydın: Kazanmayayım diye organize bir el çalıştı Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Sağanak ve toz taşınımı bekleniyor