Annesini öldüren erkek yakalandı

Sancaktepe'de annesi Naciye Torunoğlu'nu başına bir cisimle vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan oğlu Cihan Torunoğlu yakalandı.Failin annesini öldürdükten sonra iki gün onunla birlikte aynı evde kaldığı, cansız bedeni buzdolabına saklamaya çalıştığı öğrenildi. Polis, failin bir kız arkadaşını annesiymiş gibi bankaya aratarak içinde 40 bin lira para bulunan hesabın şifresini öğrenmeye çalıştığını tespit etti.

TORUNOĞLU'NUN CANSIZ BEDENİ EVDEN GELEN KÖTÜ KOKULAR ÜZERİNE BULUNMUŞTU

Sancaktepe'de 11 Eylül 'de Kemal Türker Mahallesi, Halilbey Sokak'ta 3 katlı binanın giriş katından kötü kokular gelmesi üzerine harekete geçen polis içeri girdiğinde bir kadının cansız bedeni ile karşılaştı.Cansız bedenin, aynı evde oturan ve kendisinden iki gündür haber alınamayan 57 yaşındaki Naciye Torunoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

POLİS OĞLUNU ARIYORDU

Polis yaptığı inceleme sonucu Torunoğlu'nun başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Cinayet şüphelisi olarak oğlu Cihan Torunoğlu aranmaya başlandı. Yapılan çalışmalar sonucu Torunoğlu, önceki gün akşam saatlerinde polis tarafından yakalandı. Polis Torunoğlu'nun arkadaşı olduğu öğrenilen Ferdi Ş.'yi de cinayet olayıyla ilgili gözaltına aldı.

CANSIZ BEDENLE BERABER 2 GÜN YAŞAMIŞ

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan failin annesini öldürdükten sonra onunla birlikte iki gün aynı evde yaşadığı tespit edildi. Failin annesinin üzerine bir battaniye örttüğü, koku olmaması için evdeki vantilatörü çalıştırdığı belirtildi. Polis ayrıca, Fail Torunoğlu'nun annesinin cansız bedenini buzdolabına sokarak saklamaya çalıştığını tespit etti.

BANKADAKİ HESABIN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞMIŞ

Öte yandan failin olaydan sonra annesine ait banka şubesinde bulunan 40 bin lirayı çekmek için, bir kız arkadaşından yardım istediği, annesi gibi bankayı aratarak hesap şifresini öğrenmeye çalıştığı öğrenildi. Torunoğlu işlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edildi.

DHA


Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış