Antep’te hamile kadın ile 4 yaşındaki çocuğu bıçaklanarak öldürüldü

Antep’te yabancı uyruklu hamile kadın ile 4 yaşındaki oğlu, darp edilip bıçaklanarak öldürüldü.

Antep’te hamile bir kadın ile 4 yaşındaki çocuğunun cansız bedeni, gece saatlerinde Antep-Urfa otoyolunun 15. kilometresinde bir minibüsün içerisinde bulundu.

İddiaya göre, Antep-Urfa otoyolu kenarında park halindeki 06 MK 682 plakalı minibüsün içerisinde bir kadın ile çocuğu hareketsiz şekilde yatarken gören çevredekiler, ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede araç içerisinde hareketsiz şekilde yatan ve 5 aylık hamile olduğu belirlenen yabancı uyruklu Emine El A. (41) ile oğlu Halid M.'nin (4) darp edilerek ve bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.
Öldürülen hamile kadın ile oğlunun cenazesi olay yeri inceleme çalışmaları sonrası Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler, öldürülen kadının yabancı uyruklu kocası Mustafa M.'yi (43) gözaltına aldı.
Hayatını kaybeden hamile kadın ile 4 yaşındaki oğlunun cansız bedenleri, toprağa verilmek üzere Suriye'ye gönderileceği öğrenildi.

(İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Kadınlar baskıya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda: Eril düzene isyan! Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış