Apple, kablosuz şarj sistemi AirPower’ı rafa kaldırdı

Teknoloji devi Apple, daha önce pek görülmeyen bir adım atarak, yeterli derecede geliştiremediği gerekçesiyle, kablosuz şarj sistemini rafa kaldırdı. 2017’de kamuoyuna duyurulan AirPower, aynı anda birden çok Apple cihazını kablosuz şarj edebilen bir yüzey olacaktı. Ancak, şirketin mühendislerinin yüzeyin fazla ısınması sorununu çözmeyi başaramadıkları için, bu üründen vazgeçtikleri sanılıyor. Şirketten yapılan açıklamada “Harcanan büyük çabanın […]

Teknoloji devi Apple, daha önce pek görülmeyen bir adım atarak, yeterli derecede geliştiremediği gerekçesiyle, kablosuz şarj sistemini rafa kaldırdı.

2017’de kamuoyuna duyurulan AirPower, aynı anda birden çok Apple cihazını kablosuz şarj edebilen bir yüzey olacaktı. Ancak, şirketin mühendislerinin yüzeyin fazla ısınması sorununu çözmeyi başaramadıkları için, bu üründen vazgeçtikleri sanılıyor.

Şirketten yapılan açıklamada “Harcanan büyük çabanın ardından, AirPower’ı yüksek standartlarımıza getirmeyi başaramadık ve projeyi iptal ettik.” denildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Modem arayüzüne nasıl girilir? TikTok, Universal Music Group ile anlaşmaya vardı: Şarkılar geri geliyor Japonya'nın "SLIM" aracı üçüncü Ay gecesini başarıyla atlattı realme yeni akıllı telefonu Note 50’yi tanıttı Çin'in dev radyo teleskobu 900'den fazla pulsar tespit etti