Artvin'de BirGün gecesi

DİLAN ŞAHİNBAŞ

Artvin’de, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Kemalpaşa İlçe Örgütü gazetemiz BirGün ile dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe,BirGün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydın, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve Artvin Baro Başkanı Ali Uğur Çağal da katıldı.

Konuşma yapan ilk isim BirGün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydın oldu. Aydın konuşmasında, “Biz bir gazete çıkartalım diye yola çıktığımızda bize olumsuz yorumlar yapanlar oldu, bu iş yürümez diyenler oldu ama on beşinci yılımıza geldik. Siz de burada bir kooperatif kurdunuz, inanın tüm ülkede bir örnek oldunuz ve kooperatif çalışmalarını aktif hale getirdiniz. Şimdi sıra yerel seçimlerde, biz yeniden kaybettiğimiz il ve ilçeleri kazanmak zorundayız” dedi.

"KAZANMALIYIZ!"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ise “Birbirimizi sadece böyle yemeklerde, eğlencelerde değil de her zaman hatırlamalıyız ve önümüzdeki yerel seçimleri kazanmalıyız” ifadelerini kaydetti.

Son konuşmayı yapan Artvin Baro Başkanı Ali Uğur Çağal da yerel seçimlerde hep birlikte çalışmanın önemine değindi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel'den 'Erdoğan görüşmesi' hakkında açıklama Bahçeli, Mehmet Şimşek'e sahip çıktı: Ferdi Tayfur'lu paylaşım hakkında açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı: Avrupa Yakası ablukaya alınacak! Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak