Ayşe Ayçiçek isimli kadın, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evde ölü bulundu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde şarkıcılık yapan 34 yaşındaki Ayşe Ayçiçek, erkek arkadaşı olduğu söylenen C.H. ile birlikte yaşadığı evde ölü bulundu. Ayçiçek'in kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

İzmir'de şarkıcılık yaparak geçimini sağlayan Ayşe Ayçiçek, erkek arkadaşı olduğu belirtilen C.H. ile birlikte yaşadığı evde ölü halde bulundu.

Pazar günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, Ayçiçek'in nefes almakta güçlük çektiğini fark eden C.H, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Ayçiçek, sağlık ekipleri eve ulaşamadan hayatını kaybetti. Ayçiçek'in cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

ALKOL VE UYUŞTURUCU KULLANDIK İDDİASI

Genç kadının şüpheli ölümü üzerine C.H, polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. C.H, ifadesinde, Ayçiçek ile birlikte alkol ve uyuşturucu hap kullanıp yattıklarını, uyandıktan sonra Ayçiçek'in zor nefes aldığını ve bunun üzerine sağlık ekiplerini aradığını iddia etti. Evde yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu hap bulunduğu bildirildi. C.H., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Ayçiçek'in kesin ölüm nedeni, otopsi raporunun ardından ortaya çıkacak.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı Kadınlar baskıya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda: Eril düzene isyan!