Batman'da kadın cinayeti: Birlikte yaşadığı kadını yaralayıp, kız kardeşini öldürdü

Batman'da D.D., birlikte yaşadığı M.B.'yi tabancayla yaralayarak, kız kardeşi Sultan Karabulut'u (55) öldürdü. Kaçan D.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Batmanda bir erkek, birlikte yaşadığı M.B.'ye ve onun kız kardeşi Sultan Karabulut'a tabancayla ateş açtı. Olayda M.B. yaralanırken, Karabulut ise hayatını kaybetti.

Dün meydana gelen olayda D.D., birlikte yaşadığı M.B. ve kız kardeşi Sultan Karabulut'a tabancayla ateş açıp, evden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Karabulut ve M.B., sağlık görevlilerince ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Sultan Karabulut hayatını kaybederken, hayati tehlikesi bulunan M.B. ise yoğun bakıma alındı. Polis, D.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Metroda kadın yolcuyu taciz eden erkeğin 2 istismar kaydı olduğu ortaya çıktı Kocaeli'de zihinsel engelli genç kadına cinsel saldırı: Sanıklar tahliye edildi, duruşma ertelendi Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatından açıklama: "Zorla tutulmuş olduğu anlaşılıyor" Ankara’da bir erkek tartıştığı iki kadından birini katletti, diğerini yaraladı Erkek arkadaşının öldürdüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak