Batman Petrolspor'un 'şampiyonluk' maçı: Sadece 180 taraftara izin verildi

Batman Petrolspor'un deplasmanda Turgutluspor ile oynayacağı şampiyonluk maçına yüzde 5 oranında (180) seyirciye izin verildi. Batman temsilcisi bu maçtan 1 puanla ayrılsa bile şampiyon olacak, mağlup olursa Elazığspor şampiyonluğunu ilan edecek.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde cumartesi günü oynanacak olan ve TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonun belirleneceği maçta Turgutluspor, lider Batman Petrolspor’u konuk edecek. 57 puanla lider olan Batman Petrolspor, beraberlikle ayrılsa bile şampiyon olacak.  

Batman  temsilcisinin mağlup olması durumunda ise grupta Elazığspor şampiyon olacak. Batman Petrolspor'un maçı yarın saat 15.00'te.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Turgutlu’da İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. 

SADECE 180 TARAFTARA İZİN ÇIKTI

Kurulda alınan karar sonucunda yarın Turgutlu’da oynanacak olan Turgutluspor - TPAO Batman Petrolspor futbol müsabakasının 'güvenlik' gerekçesiyle misafir seyirci tribünün yüzde 5 (180 taraftar) seyirci kapasitesiyle oynanacağı kararlaştırıldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Hataysporlu Erce Kardeşler: 5 aydır kaşar ekmek yiyip duş almadan evimize gidiyoruz Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Passolig kartındaki kulüp logosuyla diğer maçlara girilebilir mi? Hatayspor'a haciz geldi