Berfin Özek ameliyat için Bodrum’a gitti

Hatay’da uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19 yaşındaki Berfin Özbek, ameliyat için Bodrum’a uğurlandı. Hatay’da dershane dönüşü uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden Berfin Özek, ameliyat edileceği Bodrum ilçesine uğurlandı. Ailesi, arkadaşları ve yakınları tarafından İskenderun Otogarı’ndan ameliyatın yapılacağı özel hastanenin bulunduğu Muğla’nın Bodrum ilçesine uğurlanan genç […]

Hatay’da uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden ve yüzünün bir bölümü yanan 19 yaşındaki Berfin Özbek, ameliyat için Bodrum’a uğurlandı.

Hatay’da dershane dönüşü uğradığı asitli saldırı sonucu sağ gözünü kaybeden Berfin Özek, ameliyat edileceği Bodrum ilçesine uğurlandı.

Ailesi, arkadaşları ve yakınları tarafından İskenderun Otogarı’ndan ameliyatın yapılacağı özel hastanenin bulunduğu Muğla’nın Bodrum ilçesine uğurlanan genç kız, gözyaşları içinde sevdikleriyle vedalaştı.

Berfin Özek, yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Baba Yaşar Özek de, kızının bir an önce eski haline dönmesi için günlerce dua edeceklerini dile getirdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Sağanak ve toz taşınımı bekleniyor Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! Devlet bulamadı, PTT hemen buldu