Beşiktaş’ın 7 maçlık yenilmezlik serisine Sivasspor son verdi

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 1-0 yenilen Beşiktaş’ın 7 maçlık yenilmezlik serisi bitti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sivasspor önemli bir 3 puanı hanesine yazdırırken, Kartal zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan müsabakada ev sahibi Demir Grup Sivasspor, Samu Saiz'in 23. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda iki ekip de girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi ve 3 puan Sivasspor'un oldu.

5 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Vavacars Fatih Karagümrük karşısında son bulan Beşiktaş'ın bu yenilgiyle 3 puan hasreti 2 maça çıktı ve 7 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. 39 puanda kalan siyah-beyazlılar, zirve yarışında da bir yara daha aldı.

Alt sıralardan uzaklaşma adına kritik bir galibiyet alan Demir Grup Sivasspor ise puanını 24'e yükseltti.

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Rachid Ghezzal, yaklaşık 3,5 ay sonra sahalara döndü. Ghezzal, mücadelenin son anlarında oyuna girdi.

Siyah-beyazlıların yeni transfer Amir Hadziahmetovic ise ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika görev yaptı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor Beşiktaş'tan Beyaz TV'deki Al-Musrati yorumları hakkında suç duyurusu! İspanya basınında gündem Arda Güler Şike iddiası: Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatıldı