Beşiktaş: Kaos ortamını ve algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Süper Lig ekiplerinin son dönemde özellikle hakemler üzerinden yaratmaya çalıştıkları kaos ortamını ve algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden hakem tayinleriyle ilgili tartışmalara ilişkin tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig ekiplerinin son dönemde özellikle hakemler üzerinden yaratmaya çalıştıkları kaos ortamını ve algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bağıranların değil sahada "HAKKI"yla kazananların "ŞEREF"li şampiyonluklar yaşayacağı bir lig istiyoruz. Süper Lig ekiplerinin son dönemde özellikle hakemler üzerinden yaratmaya çalıştıkları kaos ortamını ve algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz. Futbol Takımımızın müsabakalarını yönetecek hakemlerin, art niyetsiz ve "ADALET" duygusuyla sahada olacaklarına inanmak istiyoruz. Türk futbolunun; gelişimi, geleceği ve huzuru için futbolun tüm paydaşlarını sağduyulu olmaya davet ediyoruz."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor Ankaraspor-Nazillispor maçına tepki: İki takım da şut çekmedi, Zonguldak Kömürspor küme düştü İmamoğlu'ndan Amedspor'a tebrik İspanya basınında gündem Arda Güler