Boğaz yunuslarla güzelleşti

Covid-19 salgınından korunmak için uygulanan karantina sürecinde sadece sokaklar değil denizler de insanlardan arındı. Yunuslar ise Boğaz’ın keyfini çıkardı.

Alman ARD televizyonunda teknikerlik yapan Johannes Moths ise bu güzel anları ölümsüzleştirdi. 2 yıldır çok sevdiği İstanbul’da yaşadığını belirten Moths, scooter’ıyla Ortaköy ve Sarayburnu’nda gezintiye çıktığını, fotoğraf karelerini orada yakaladığını belirtti.

Moths “Yunuslar için çok bekledim. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı 3 Mayıs’ta saatlerce yunusların gelmesini bekledim. Akşam saatlerinde, yağmur yağmaya başlayınca ortaya çıktılar. Ben de fotoğraflarını çektim” dedi.

Fotoğraflarını Instagram’da kendi hesabından paylaşan Moths yüzlerce beğeni topladı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör
The dolphins in the Bosphorus obviously like the curfew ... . . . . #turkey #istanbul #bosphorus #dolphin #dolphins #dolphins #yunus #dolphinsofinstagram #bosphorusdolphins #storyofistanbul #istanbullife #istanbullovers #delfin #turkishfollowers #phototurkey #istanbul_hdr #streetphotography #Instagram_turkey #turkinstagram #lovestanbul_ #photooftheday #fujifilm #fujifilmtr #istanbulstreetphotography #ahguzelistanbul #istanbulda1yer #objektifimden #allshotsturkey #ig_foto_art #aniyakala

Johannes Moths (@johannes_moths)'in paylaştığı bir gönderi (3 May, 2020, 11:58öö PDT)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İSKİ, İstanbul barajlarındaki doluluk oranını açıkladı Aşk anlam değiştiriyor İSKİ, İstanbul barajlarındaki doluluk oranını açıkladı Trafik hızlandı, ölümler arttı İSKİ açıkladı: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum