Büyükekşi'den Süper Kupa tarihinin ertelenmesi talebiyle ilgili açıklama

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihinin değişmediğini fakat sarı-lacivertlilerden gelen erteleme talebini değerlendirmeye aldıklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa maçının ertelenmesi için Fenerbahçe'nin talepte bulunduğunu söyledi.

A Milli Futbol Takımı, Macaristan'la oynanacak özel maç için Budapeşte'ye hareket ederken, Büyükekşi de İstanbul Havalimanı'nda soruları yanıtladı.

Şanlıurfa'da 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının 6 Nisan'a kaydırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirten Büyükekşi, Fenerbahçe'nin kupa maçının ertelenmesiyle ilgili olarak başvuruda bulunduğunu belirterek, "Fenerbahçe'den bir erteleme talebi geldi, değerlendiriyoruz." açıklamasını yaptı.

Büşükekşi, Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olaylarla ilgili soruya da "Bu konuyla ilgili şu anda bir şey söylemeyeceğim. Gündemimiz milli takım." yanıtını verdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Final Four’da şampiyonluk oranları belli oldu Ülke futbolunun ‘ali kıran baş kesen’lerinin performansı: Kocaman bir sıfır Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 36 takımın 29'u kesinleşti Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı aldı: Mourinho'yu getireceğim Goal Dergisi, Ballon d'Or adayı 20 futbolcuyu sıraladı