CAS, Trabzonspor’un kaderini belirleyecek olan kararı iki hafta sonra açıklayacak

CAS, UEFA’nın Trabzonspor’a verdiği Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezasını görüştü. Karar 2 hafta sonra açıklanacak.

UEFA’nın Trabzonspor’a verdiği Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men cezasının iptali istemiyle Trabzonspor Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurmuştu.

Bugün konuyla ilgili video konferans yöntemiyle yapılan mahkeme, verdikleri kararı iki hafta sonra açıklayacaklarını bildirdi.

Covid-19 pandemisinden kaynaklanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle Trabzonspor’un da davasının dahil olduğu bazı duruşmalar video konferans yoluyla yapılıyor.

UEFA, bordo-mavili kulübün 2016'da yaptığı finansal fair play anlaşmasının kurallarını ihlal ettiği, 15 Ekim 2019 tarihine kadar istenilen şartları yerine getirmemesi halinde 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında UEFA organizasyonlarına katılım hakkı kazanması halinde bunlardan birinden men edileceği belirtmişti. Trabzonspor'un söz konusu tarihe kadar istenilen şartları yerine getirmesi halinde ise bu cezanın uygulanmayacağı kaydedilmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için "taraftar" kararı Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu Passolig kartındaki kulüp logosuyla diğer maçlara girilebilir mi? Hataysporlu Erce Kardeşler: 5 aydır kaşar ekmek yiyip duş almadan evimize gidiyoruz