Çatalca'da plastik boru fabrikasında yangın: İnceleme başlatıldı

İstanbul Çatalca’da bulunan Harput Sanayi Sitesi'nde bin metrekarelik alana kurulu bulunan plastik boru fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yan taraftaki mutfak dolabı üretimi gerçekleştiren başka bir fabrikaya sıçradı. Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

İstanbul’un Çatalca ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde meydana gelen yangın bir başka fabrikaya sıçradı.

Yangın, Elbasan Mahallesi Harput Sanayi Sitesi'ndeki plastik boru fabrikasında saat 02.30 sıralarında çıktı.

DHA’nın aktardığına göre, bin metrekarelik alanda kurulu plastik boru fabrikasından alevlerin yükseldiğini gören güvenlik görevlisi durumu itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Fotoğraf: DHA

İhbar üzerine farklı ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri hazır beklerken, jandarma ekipleri çevrede önlem aldı.

ALEVLER DİĞER FABRİKAYA SIÇRADI

Bu sırada alevler yan taraftaki mutfak dolapları üreten diğer fabrikaya sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangının çıktığı fabrika ile alevlerin sıçradığı fabrikaya farklı noktalardan müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık üç saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, her iki fabrikada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak