Eğitim Sen'den #HepsiGerçek kampanyası

Eğitim Sen, 176 okulda Covid-19 vakası görüldüğü tespitinin doğru olduğuna dikkati çekerek, sosyal medyada #HepsiGerçek hastagi ile kampanya başlattı.

Eğitim Sen, Covid-19 salgınının okulların açılması ile daha büyük tehdit oluşturacağına dikkati çeken sosyal medya eylemi başlattı.

Eğitim Sen, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un düzenlediği basın toplantısının ardından yayımladığı açıklamada "Açık ve şeffaf olun, bahsi geçen riskli okulların isimleri dedikodu değil gerçek" dedi.

#HepsiGerçek hastagi ile Twiiter'da başlatılan kampanyada, son iki günde 176 okulda Covid-19 vakası tespit edildiğini duyurdu. Açıklamanın ardından Bakanlık bu paylaşımın gerek dışı olduğunu iddia etse de Eğitim Sen, bu bilginin doğru olduğu tespiti üzerinde durdu.

Eğitim Sen listesini paylaştığı 176 okulun gerçek olduğuna ilişkin sosyal medyada kampanya başlattı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
MEB herkesi 'savunmaya' çağırdı: Twitter’dan müfredat eleştirilerine karşı kampanya AKP’nin kindar nesil ajandası Seçim bitti, verilen sözler unutuldu: Bakan Tekin'den 'mülakat' savunması Din dersi kitabı AKP beyannamesi Türkiye’de Köy Enstitüleri, Küba’da Lenin Lisesi