Erzurum'da bir erkek evli olduğu kadını tabancayla vurarak öldürdü

Erzurum'un Horasan ilçesinde Yunus Karataş, evli olduğu Hatice Karataş'ı tabancayla vurarak öldürdü. Yunus Karataş, daha sonra kendisini vurarak intihar etti.

Erzurum'da 37 yaşındaki Yunus Karataş isimli erkek, evli olduğu 35 yaşındaki Hatice Karataş'ı tabancayla vurduktan sonra kendisine de ateş ederek intihar etti.

Saat 11.30 sıralarında Horasan ilçesinde meydana gelen olaya göre, 3 çocukları bulunan Yunus Karataş ve Hatice Karataş arasında tartışma çıktı. Yunus Karataş, tabancayla önce Hatice Karataş'ı, ardından da kendisini vurdu.

Silah seslerini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Yunus Karataş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Horasan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Karataş da doktorlarına müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Kadınlar baskıya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda: Eril düzene isyan! Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış