Esenler'de 3 kişi, bir Afgan'ı darp ederek telefon ve parasını aldı

Esenler'de 3 kişi, Afgan bir genci sokak ortasında darp ederek cep telefonu ve parasını çaldı. Afgan gencin şikayette bulunmadığı öğrenilirken görgü tanığı darp eden kişilerin kaçtığını söyledi.

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 kişi yolda gördükleri yabancı uyruklu bir kişiyi kovalayıp yakaladıktan sonra, şiddet uygulayarak cep telefonunu ve parasını gasbetti.

3 kişi koşarak uzaklaşırken gasp mağduru bir süre sonra kendine gelebildi. Mağdurun emniyete şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Görgü tanığı Süleyman Menderes, "Afgan bir çocuk koşarak dükkanın önüne geldi. Peşinden koşarak gelen 3 kişi üzerine atlayıp yumrukladı. Cep telefonuyla, parasını alıp kaçtılar. Yapmamalarını söyledim ama, dinlemediler. Kaçıp, gittiler" dedi.

DHA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Antep’te beton mikseri ile minibüs çarpıştı: 8 ölü, çok sayıda yaralı TRT Temsilcisi Karahasan da tutuklandı: Siyasetçiden bürokrata, askerden polise herkes işin içinde Özgür Özel 'Üç Fidan'ın anmasına katıldı: 'Siyasette yumuşama' tartışmasına yanıt Kayalık bile rant alanı H.K.G. davası: Sanık avukatları mazeret bildirdi, dava ertelendi