Fatih Portakal'dan Sedat Peker yorumu: Devran döndüğünde pazar çok karışacak

Suç örgütü Sedat Peker'in iddialarının savcılar tarafından araştırılmamasına dair değerlendirme yapan gazeteci Fatih Portakal, "Devran döndüğünde belli ki pazar çok karışacak. Arkası çorap söküğü gibi gelir sanki" dedi.

Gazeteci Fatih Portakal, suç örgütü Sedat Peker'in kamuoyunda tartışma yaratan iddialarıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Savcıların iddiaları araştırmamasına işaret eden Portakal, “Olsun varsın, birçok insan söylediklerini dinliyor, yazdıklarını okuyor. Devran döndüğünde belli ki pazar çok karışacak. Arkası çorap söküğü gibi gelir sanki” ifadelerini kullandı.

PEKER’DEN YENİ İDDİALAR

Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün sosyal medya hesabından yeni iddialarda bulunmuştu.

Burhan Kuzu'nun Zindaşti'yle hasım olan Orhan Ünğan'nın davasını geri çekmesi için kendisiyle iletişime geçtiğini ileri süren Sedat Peker, Kuzu'nun daha sonra Zindaşti'nin hasmı olan Orhan Ünğan adına çalıştığını öne sürmüştü.

Peker ayrıca, Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünü hatırlatarak, "Ümitcan Uygun'un kurtulabilmesi için gerekli adli tıp raporu şahsın babası, Süleyman Soylu'nun yakın arkadaşı olduğu için gerektiği şekilde hemen hazırlanıyor" iddiasında bulunmuştu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
“Murat Kurum kazanacak” diyen burç spekülatörü tüy dikti: “Doğum saati yanlış” Implant vidası beyne saplanmadı 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı