Fatih'te yavru köpeğe tecavüz

İstanbul Fatih'de yavru köpeğe tecavüz eden erkek gözaltına alındı. Tecavüze ve şiddete maruz bırakılan köpek ekipler tarafından tedavi edilmek üzere barınağa götürüldü.

İstanbul Fatih'te bir kişinin tecavüz ettiği yavru köpek, yaşam mücadelesi veriyor. Fail ise mahallelinin ihbarı sonucu yakalandı.

Olay, saat 13.30 sıralarında, Ayvansaray Mahallesi Püsküllü Sokak'ta meydana geldi. Sokak köpeğine şiddet uygulayıp tecavüz ettiği söylenen bir kişi, mahalle sakinleri tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Şiddet gördüğü belirtilen köpek ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Acil Müdahale ekiplerine teslim edildi. Köpek, ekipler tarafından tedavi edilmek üzere barınağa götürüldü.

Şiddete uğradığı iddia edilen köpek ile mahalle sakinlerinin olay yerindeki görüntüleri, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, mahalle sakinlerinin şiddete uğradığı iddia edilen köpeğin başında polis ekiplerine şikâyette bulunduğu görülüyor.

"MAKAT KISMINDA DA ZORLAMAYA BAĞLI MORARMALAR TESPİT EDİLDİ"

Yedikule Hayvan Barınağı yöneticisi Meral Olcay, istismara uğrayan köpeğin sağlık durumuna ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

“Bugün öğle saatlerinde, Ayvansaray mahallesinde metruk bir binada, evsiz biri tarafından bir yavru köpeğin şiddet ve istismara uğramış olduğu ihbarı geldi. ®fatihbelediye sağlık işleri müdürlüğü ekiplerimizce yavru kurtarılarak barınağımızın tedavi merkezine getirildi. Başına almış olduğu darbe nedeni ile burnu kan içinde ve makat kısmında da zorlamaya bağlı morarmalar olduğu tespit edildi. Mahalledeki hayvanseverler sayesinde zanlı, polis tarafından yakalandı. Muayene yi yapan, veteriner hekim arkadaşımız tarafından epikriz raporu hazırlanarak karakola iletildi. Hukuksal işlemler için suç duyurusunda bulunan mahallenin, duyarlı insanlarına teşekkür ederiz. Yavrumuzun ilk müdahalesi yapıldı. Masum kız umarım sabaha daha iyi olacak.”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Bahçeli, Mehmet Şimşek'e sahip çıktı: Ferdi Tayfur'lu paylaşım hakkında açıklama Özgür Özel'den 'Erdoğan görüşmesi' hakkında açıklama Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı: Avrupa Yakası ablukaya alınacak! Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi