Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Teknik Direktör Fatih Terim, kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Galatsaray Teknik Direktörü Fatih Terim koronavirüs test sonucunu pozitif çıktığını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

DHA: HASAN ŞAŞ, ÜMİT DAVALA'NIN TESTLERİ NEGATİF

Fatih Altaylı Habertürk TV'de yaptığı açıklamada Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve bir futbolcunun da koronavirüs testleri pozitif çıktığını iddia etti.

Demirören Haber Ajansı (DHA) ve İHA, Hasan Şaş ile Ümit Davala'nın test sonunçlarının negatif çıktığı bilgisini servis etti.

Fatih Altaylı'nın aktardığına göre Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu ve bu olay sonrasında Türkiye'ye dönmeye çalıştığı kaydedildi.

DAVALA'DA AÇIKLAMA

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Ümit Davala, "Koronavirüs testimin pozitif çıktığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaşmak isterim. Lüften bu hasas durum ile ilgili daha davranılmasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

KIZLARI İSYAN ETTİ

Terim'in kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim Bahçekapılı tecrübeli çalıştırıcının koronavirüse yakalanmasının ardından sert açıklamalar yaptılar. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allah'ınızdan bulun" ifadelerini kullandı. Buse Terim Bahçekapılı ise "Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" dedi.

"BİZİM CANIMIZ YOK MU?" DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisinin ardından sert açıklamalar yapmış ve TFF'ye eleştirilerde bulunarak "Bu maç seyircisiz ama statta bine yakın insan görev yapıyor. Bizim canımız yok mu? Risk varsa hepimiz risk altındayız" ifadelerini kullanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Beşiktaş'tan Beyaz TV'deki Al-Musrati yorumları hakkında suç duyurusu! CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor Fenerbahçe'de Bonucci yerine Kjaer iddiası İspanya basınında gündem Arda Güler