Galatasaray’dan Fenerbahçe maçı sonrası paylaşım: Tuz koktu!

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi hedef alan bir açıklama yaptı ve "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin 2-1 galip geldiği Antalyaspor maçının 90+8. dakikasında yaşanan pozisyonla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig 17. haftasında konuk olduğu Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Geriye düştüğü maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle galip gelen Fenerbahçe, 90+8’de Fernando’nun iptal edilen golü sonrasında derin bir nefes aldı.

GALATASARAY: TUZ KOKTU

Mücadelenin ardından sosyal medyada paylaşım yapan Galatasaray Kulübü “Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor – Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray-Sivasspor maçında yaşananların ardından VAR kayıtlarını açıklamış ve hem VAR hakemi Özgüç Türkalp’in artık maçlarda görev almayacağını duyurmuştu. Ayrıca orta hakem Erkan Özdamar’a da uzun süre görev verilmeyeceği de açıklandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Prof. Dr. Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oluyor Dublin için son iki bilet: Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor 'Cep Herkülü' Naim Süleymanoğlu kimdir? Fragman yayınlandı: "Baladın" belgeseli 9 Mayıs'ta gösterime girecek Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve üyeler mazbatalarını aldı