Galatasaray'ın 2015'ten bu yana menajerlere ödediği ücretler açıklandı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 2015-2022 yıllarında futbolcu transferlerinde menajerlere 39 milyon avro ücret ödendiğini söyledi.

Galatasaray Başkan Burak Elmas, dijital platformda yapılan toplantıda sarı-kırmızılı üyelerle bir araya geldi. Başkan Elmas, toplantıda futbolcu transferlerinde önceki ve kendi döneminde menajerlere ödenen ücretlerle ilgili konuştu.

Elmas, 2015-2022 yılları arasında toplam 39 milyon avro menajer komisyonu ödendiğini ifade etti. Bu ödemelerin Dursun Özbek döneminde 12 milyon, Mustafa Cengiz döneminde 23 milyon, Burak Elmas döneminde de 4 milyon avro olduğu belirtildi.

Burak Elmas, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’nun maliyetinin 22.9 milyon avro olduğu aktarırken, bu transfer için 3 menajere toplam 3 milyon 750 bin avro menajerlik ücretinin ödendiği ifade etti.

Galatasaray’ın ayrıca Jesse Sekidika için 2 ayrı temsilciye 1 milyon 575 bin avro, Kostas Mitroglou için 2 ayrı temsilciye 700 bin, Jean Michael Seri için 2 ayrı temsilciye 550 bin avro ve Steven Nzonzi için de 3 ayrı temsilciye 600 bin avro ödediği açıklandı. Mevcut kadroda olan 2 futbolcu için de toplam 4 temsilciye 1.7 milyon avro ücret ödendiği ifade edildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması Arda Güler'li Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Amedspor şampiyonluğunu ilan etti: 1. Lig'e yükseldi Euroleague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe bugün final four için parkeye çıkıyor