Gerilimin efendisi Ankara’ya geliyor

Kültür Sanat Servisi

Eserleri 30’dan fazla dile çevrilen polisiye-gerilimin dünyaca ünlü ustası Fransız gazeteci, yazar ve senarist Jean-Christophe Grange, 14. Ankara Uluslararası Kitap Fuarı’nın Uluslararası Onur Konuğu olarak 1 ve 2 Mart tarihlerinde ATO Congresium’da Ankaralı okurlarıyla buluşacak. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de binlerce polisiye-gerilim okuru tarafından merakla beklenen gerilimin efendisi Jean-Christophe Grange, Doğan Kitap tarafından yayımlanan yeni kitabı Son Av’ın tanıtım çalışmaları kapsamında iki gün boyunca kitaplarını imzalayacak.

Yazar hakkında

Jean-Christophe Grangé 1961 yılında Fransa’da doğdu. Çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı. Paris-Magazine için bilimsel röportajlar hazırladı. Bütün dünyada ve Türkiye’de aylarca çok satanlar listesinden inmeyen Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Leyleklerin Uçuşu, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini, Koloni, Ölü Ruhlar Ormanı, Sisle Gelen Yolcu, Kaiken, Lontano ve Kongo’ya Ağıt adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ertan Saban'ın Atatürk'ü canlandırdığı filmden ilk kareler Cannes jürisinde Ebru Ceylan da var Bi'Dünya Şiir yola çıktı Yaklaşık 100 yıldır kayıptı: “Bayan Lieser'in Portresi” 32 milyon dolara satıldı Bozulan organlar