Güngören'de şüpheli ölüm: 5. kattan düştüğü iddia edilen kadın hayatını kaybetti

Güngören'de, 5. kattaki evinin penceresinden düştüğü iddia edilen 55 yaşındaki Saadet Polat, hayatını kaybetti. Mahalle sakinleri Saadet Polat'ın, evli olduğu Hüseyin Polat ile gün boyu tartıştığını, oğlunun da "Babam attı, tutuklayın, kaçmasın" diye bağırdığını öne sürdü. İddialar üzerine Hüseyin Polat gözaltına alındı.

İstanbul'un Güngören ilçesinde, 5. kattaki evinin penceresinden düştüğü iddia edilan Saadet Polat'ın oğlunun, "Babam attı, tutuklayın, kaçmasın" diye bağırdığı öne sürüldü.

Dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen olaya göre, Saadet Polat'ın, evinin penceresinden apartman boşluğuna düştüğü ileri sürüldü. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Saadet Polat hayatını kaybetti.

Mahalle sakinleri, Polat'ın evli olduğu Hüseyin Polat ile gün boyu tartıştığını, gece saatlerine kadar kavga ettiklerini ileri sürdü. Hüseyin Polat gözaltına alınarak, sorguya alındı.

Hüseyin Polat'ın emniyette verdiği ifadesinde Saadet Polat ile tartıştıklarını, daha sonra pencereden atladığını iddia etti.

Bir mahalle sakini ise, "Oğlu dün akşam 'Babam attı, tutuklayın, kaçmasın' demiş. Bütün gün kavga ettiklerini komşuları duymuş. Düştü diyorlar, eşi attı diyorlar. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Kadına olan şiddete artık dur denilmesi gerekiyor" dedi.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Kadınlar baskıya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda: Eril düzene isyan! Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış