Haberin Var Mı İnisiyatifi'nden tutuklu gazeteciler için çağrı

Haberin Var Mı İnisiyatifi, tutuklu gazeteciler Barış Pehlivan, Murat Ağırel ve Hülya Kılınç'ın ikinci duruşmasının görüleceği 9 Eylül günü saat 09.00'da herkesi adliyenin önünde buluşmaya davet etti.

Tutuklu gazeteciler Barış Pehlivan, Murat Ağırel ve Hülya Kılınç'ın ikinci duruşması 9 Eylül Çarşamba günü Çağlayan Adliyesi'den görülecek.

Haberin Var Mı İnisiyatifi, 9 Eylül Çarşamba günü saat 09.00'da adliyenin önünde buluşma çağrısında bulundu.

Haberin Var Mı İnisiyatifi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Gazeteciler Murat Ağırel, Hülya Kılınç ve Barış Pehlivan, bir haber bahane edilerek açılan kumpas davada 6 aydır hapsediliyor. Meslektaşlarımız sadece gerçeği savundukları, baskılara boyun eğmedikleri için ağır tecrit koşulları altında tutuluyor. Gazeteciler Davası’nın ikinci duruşması 9 Eylül günü Çağlayan Adliyesi’nde görülecek. Bu kumpasa, adaletsizliğe karşı duran, gerçeklerin yanında olan herkesi saat 09.00’da adliye önünde buluşmaya davet ediyoruz."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Nihal Candan tahliye edildi Rusya’da gazetecilere Navalni gözaltısı! Burkina Faso, Amerika'nın Sesi ve BBC Afrika yayınlarını askıya aldı Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı