Haluk Levent, deprem bölgesinde konser verecek

Müzisyen Haluk Levent, deprem bölgesinde ‘bayram konserleri’ vermeye hazırlandığını açıkladı. Konserleri Twitter üzerinden duyuran Levent, “Amacımız buradaki çocuklarımıza biraz moral vermek” diye konuştu.

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından, kurucusu olduğu AHBAP Derneği aracılığı ile deprem bölgesine yapılan yardım ve koordinasyon faaliyetleri ile dikkat çeken Haluk Levent, bayramda deprem bölgesinde konser düzenleyeceğini duyurdu.

“Amacımız buradaki çocuklarımıza biraz moral vermek” diyen Levent, Nurdağı, Adıyaman ve Samandağ’da gerçekleşecek konserlerin tarihlerini paylaştı.

Haluk Levent ayrıca Malatya, Islahiye, Kahramanmaraş, İskenderun kentlerinde yapılacak konserlerin tarihinin kısa bir sürede açıklanacağını ifade etti.

Haluk Levent’in duyurduğu konserler şu şekilde:

21 Nisan Cuma: Nurdağı

22 Nisan Cumartesi: Adıyaman

23 Nisan Pazar: Samandağ

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı CHP'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılıp yargılama sürecine dahil edilmeli Kabine Toplantısı sona erdi Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor: Mehmet Şimşek açıkladı! Servet sahibi Menzil şeyhi: “Lüks ve şatafattan uzak durun”