Inter, şampiyonluğu ezeli rakibinin sahasında kutladı

Inter, Serie A'da şampiyonluğunu ilan etti. Dün akşam oynanan maçta ezeli rakibi Milan'ı 2-1 mağlup eden Inter, şampiyonluk sevincini rakibiyle ortak kullandığı sahada, Milanlı taraftarların önünde yaşadı.

Inter, dün akşam oynanan maçta ezeli rakibi Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Inter'in gollerini Acerbi ve Marcus Thuram atarken Milan'ın tek golü Tomori'den geldi. 

Bu sonuçla 86 puana ulaşan Inter, bitime 5 maç kala en yakın rakibi Milan'ın 17 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti. Interli futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluğu Milan ile ortak kullandıkları San Siro (Giuseppe Meazza) Stadı'nda kutladı. Deplasman maçı olduğu için tribünde Milanlı taraftarlar çoğunluktaydı.

3 KIRMIZI KART

Öte yandan maçın son anlarında gerginlikler yaşandı. İlk olarak 90+2. dakikada çıkan fiziksel tartışmanın ardından Dumfries ve Theo Hernandez oyundan atıldı. Maçın son dakikasında atılan köşe vuruşundan önce rakibinin yüzüne vuran Milanlı Davide Calabria da kırmızı kart gördü.

INTER'E 2. YILDIZ

Bu sonuçla 3 yıl aranın ardından şampiyon olan Inter, toplamda 20. lig şampiyonluğuna ulaştı. Inter bu sonuçla logosuna ikinci yıldızı eklemeyi başardı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İllüzyonlar, troller ve Beşiktaş Euroleague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe bugün final four için parkeye çıkıyor Diyarbakır'da Amedspor izdihamı: Çok sayıda kişi baygınlık geçirdi Dursun Özbek, başkanlık seçimi için listesini teslim etti Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa kararı