İsmail Küçükkaya ve Barış Atay arasında 'faşizm' diyaloğu: FOX'a ceza vermek için böyle bekliyorlar

DİSK yöneticilerinin gözaltına alınmasına TİP milletvekili Barış Atay, "Bu faşizmdir" diyerek tepki gösterdi. İsmail Küçükkaya, Atay'ın bu sözlerine, "Ben faşizm demiyorum” yanıtını verdi. Küçükkaya, konuğu Erkan Baş’a “kanalı korumaya çalışıyorum” açıklaması yaptı

DİSK Genel Başkanı Arzu A. Çerkezoğlu’nun da aralarında bulunduğu 25 sendikacı gözaltına alındı. DİSK’in Beşiktaş’taki binası önünde yer alan TİP milletvekili Barış Atay ve Erkan Baş, İsmail Küçükkaya’nın FOX TV’deki Çalar Saat programına bağlandı. Yaşanan gözaltı ve ablukayla ilgili konuşan Barış Atay’ın “faşizmdir bu” sözlerine “ben faşizm demiyorum” diyen Küçükkaya konuğu Erkan Baş’a “kanalı korumaya çalışıyorum” açıklaması yaptı.

DİSK binası önünde FOX TV muhabirine konuşan TİP Milletvekili Barış Atay, gözaltı kararına tepki göstererek "Bu faşizmdir" dedi.

Fox TV sunucu İsmail Küçükkaya ise, "Şunu söylemek istiyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarıyız hepimiz. Ben de alın teri ile çalışan bir işçiyim. Bu bayramını kutlamak istiyorum, bu ülke hepimizin. Bu ülekyi biz alacağız buralardan daha ilerilere götürmemiz gerekiyor. 'Faşizm' falan dedi, ben onlara katılmıyorum. Biz demokratik bir ülkeyiz ve demokrasiye sahip çıkıyoruz. Faşizm. Ben bunu reddediyorum, bu tanımlamaları." dedi.

Küçükkaya ardından stüdyoda konuk olan TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a söz vermeden önce 'Bakın şu kelimeyi kullanmayın. Neden biliyor musun? FOX'a ceza vermek için böyle bekliyorlar. FOX Türkiye'nin nefes alma kanalı. Burayı da korumak istiyorum" diye konuştu.

Video Kaynak: Gerçek Gündem

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
“Murat Kurum kazanacak” diyen burç spekülatörü tüy dikti: “Doğum saati yanlış” Implant vidası beyne saplanmadı 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı