İsmail Saymaz: Bazı D&R'larda 'Şehvetiye Tarikatı' adlı kitabımın satılmadığını duyuyorum


Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yeni çıkan ve sahte şeyhlerle ilgili olan 'Şehvetiye Tarikatı' adlı kitabının bazı D&R'larda satılmadığı duyumunu aldığını söyledi. Saymaz, "Umarım, bu bir hatadır. Umarım, bir yasaklama girişimi değildir" dedi.

Şehvetiye Tarikatı, kısa yoldan servet edinme hırsının ve bastırılmış cinsel arzuların dinî inançlar temelinde kışkırtılıp kullanıldığı 6 sahte şeyhi anlatıyor.

Saymaz'ın tarikat - cemaat ekseninde yazdığı kitabın D&R'larda satılmadığı kitabı soranlara da "İsmail Saymaz kitabı satmıyoruz" denildiği iddia edildi.

İddialara dair Twitter'dan açıklama yapan İsmail Saymaz şu ifadeleri kullandı:

"Bazı DR kitabevlerinde “Şehvetiye Tarikatı” adlı kitabımın satılmadığı, kitabı soranlara 'İsmail Saymaz kitabı satmıyoruz' yanıtı verildiği, 'stokta kalmadı' denildiğini duyuyorum. Umarım, bu bir hatadır. Umarım, bir yasaklama girişimi değildir."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
“Murat Kurum kazanacak” diyen burç spekülatörü tüy dikti: “Doğum saati yanlış” Implant vidası beyne saplanmadı 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı