İspanya ikinci maçında da galibiyet göremedi; Polonya ilk puanını aldı

Euro 2020’nin iddialı takımlarından İspanya, ikinci maçında da galibiyet alamayarak Polonya ile 1-1 berabere kaldı. Matadorlar bir penaltı atışından yararlanamadı.

Euro 2020'nin E Grubu’nda İsveç ile 0-0 berabere kalarak başlayan İspanya, ilk maçında Slovakya'ya 2-1 yenilen Polonya ile 1-1 berabere kaldı.

Maça baskılı başlayan İspanya, 25. dakikada Morata ile öne geçti. Morata ağları havalandırırken hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak VAR incelemesi sonrası gol kararı geldi.

43. dakikada Swiderski'nin şutunda top direkten döndü ve İspanya ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Polonya ikinci yarıda dengeyi kurarken rakip kalede goller aradı.

54. dakikada ise Robert Lewandowski'nin golü geldi. Jozwiak'ın ortasında harika yükselen Lewandowski, kafa vuruşuyla kaleci Simon’u avladı.

Polonya’nın golünden 3 dakika sonra, Moder'in Gerard'a yaptığı harekete hakem VAR incelemesi sonrasında penaltı kararı verdi. Bir dakika sonra Moreno penaltı atışı için beyaz noktaya gitti. Ancak Morata'nın vuruşunda top direkten döndü ve İspanya öne geçme fırsatını kullanamadı.

Kalan dakikalarda iki takımın da gol çabası sonuç vermedi ve İspanya ile Polonya arasındaki karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından İspanya puanını 2'ye çıkardı. Polonya ise ilk puanını aldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor Beşiktaş'tan Beyaz TV'deki Al-Musrati yorumları hakkında suç duyurusu! İspanya basınında gündem Arda Güler Şike iddiası: Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatıldı