İstanbul'da bir kadın, şort giydiği gerekçesiyle sözlü taciz ve hakarete maruz bırakıldı

İstanbul Fikirtepe'de Şebnem Tüfekçi adlı bir kadın, şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket eden şahsın görüntüsünü paylaştı.

İstanbul Fikirtepe'de Şebnem Tüfekçi isimli kadın, şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket eden bir erkeğin görüntüsünü paylaştı.

Tüfekçi paylaşımında, "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. Babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaydedilen görüntülerde, Tüfekçi'ye şort giydiği gerekçesiyle hakaret eden şahıslar görülüyor. Olay sırasında Tüfekçi'nin babasına da hakaret edilirken, araya girenlerin Tüfekçi'nin görüntü almasını engellemeye çalışması dikkat çekiyor.

Söz konusu video, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı videoyu paylaşarak, şahsın Tüfekçi'ye yönelik tacizine tepki gösterdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı Cin şişeden çıktı bir kere! Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış