İstirahat raporu talebine olumsuz yanıt alan kişi, güvenlik görevlilerine saldırdı

Urfa'da darp sonrası geldiği hastanede 10 günlük rapor isteyen kişi, kendisini dışarı çıkaran güvenlik görevlilerine saldırdı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki grup arasındaki kavgada ismi öğrenilemeyen kişi darp edildi.

Kavgadan sonra hastaneye gelen kişiye, tedavisinin ardından darp raporu hazırlandı. Raporu alan kişi, doktordan 10 günlük de istirahat raporu hazırlamasını istedi.

Olumsuz yanıt veren doktor, darp edilen kişiye 1 gün iş göremez raporu verdi. Doktor, daha sonra kendisine hakaret eden kişiyi, güvenlik görevlileri aracılığıyla dışarı çıkardı.

Acil servisten çıkarılan kişi, yakınlarıyla birlikte güvenlik görevlileri ile tartıştı, tekmeyle saldırdı. Güvenlik görevlileri de süpürge sapı ve tekmelerle karşılık verdi. Kavga, hastane polisinin araya girmesiyle sona erdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Varsın gitsinler mi? İngiliz muhabir, Türk doktorla görüşmesini kaydetti: “Hiçbir uyarıda bulunmadan dokundu” 'Gıda' operasyonu: 9 bin ton süt ürünü tüketime uygun değil Alzheimer tedavisine bir adım daha: Koruyucu gen unutturmayacak Koronavirüs nedeniyle evde vakit geçirirken gezinebileceğiz 12 sanal müze