Karamollaoğlu: Millet İttifakı'nın sembolü Altılı Masa, Cumhur İttifakı’nın sembolü ise 'tekli koltuk'tur

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel seçimler ve Altılı Masa'ya yönelik açıklama yaptı. Karamollaoğlu “Millet İttifakı’nın sembolü 6’lı Masa; Cumhur İttifakı’nın sembolü ise ‘tekli koltuk’tur" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Altılı Masa-Cumhur İttifakı karşılaştırması yapan Karamollaoğlu, “Millet İttifakı'nın sembolü 6'lı Masa; Cumhur İttifakı'nın sembolü ise ‘tekli koltuk’tur. Bizim ittifak toplantılarımızın adresi siyasi partilerin genel merkezleri; diğer ortakların buluşma adresleri ise ev ya da Saray'dır" dedi.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Millet İttifakı’nın sembolü Altılı Masa; Cumhur İttifakı’nın sembolü ise ‘tekli koltuk’tur. Bizim ittifak toplantılarımızın adresi siyasi partilerin genel merkezleri; diğer ortakların buluşma adresleri ise ev ya da Saray’dır. Türkiye, bu iki anlayış arasında tercih yapacaktır.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması: Detayların önemli kısımlarını paylaştım Fatsa’nın devrimci belediye başkanı Fikri Sönmez, 39. ölüm yıldönümünde anılacak Hızını alamayan eski AKP'li vekil, ABD'deki Filistin’e destek eylemi haberini de erişime engelletti Erdoğan’ın yumuşama illüzyonu tutar mı? Kayyumlar ne kadar borç bıraktı?