Kezzo'dan yeni tekli: Yangın

Rap müziğin başarılı isimlerinden Kezzo, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Barbaros Göçmen’e ait “Yangın” isimli yeni tekli çalışmasını Avrupa Müzik markası ile yayınladı.


Hayatının odak noktasına rap müziği koyan Kezzo, ilk çalışmalarını 2005 yılında rap severlerin beğenisine sunmuştu. Bugüne kadar 5 underground albüm, 2 fiziksel albüm ve tekli çalışmaları yayınlamıştı. Başarılı rapçi, birçok sanatçının albümüne düet ve prodüksiyon olarak katkıda bulunmuştu.

Geçen yılın Mart ayında “Karanlık” albümü yayımlayan Kezzo, 2018’in ekiminde Buray’ın “Kehanet” albümünde yer alan “Haykırasım Var” isimli şarkısına eşlik etmişti. Bu çalışmayla birlikte geniş kitlelere ulaşırken, Türkiye'nin önde gelen konser mekânlarında Bostancı Gösteri Merkezi ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde kendine yer bulmuştu.

Bu yıl itibariyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden sanatçı, dinleyicilerinin merakla beklediği “Yangın” isimli yeni tekli çalışmasını 25 Ekim’de tüm dijital platformlarda yayınladı.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Metin Zakoğlu’nun ödeneği iptal edildi Sanat tarihçisine ‘kadın olduğu’ için müze engeli Yaşamsal duygusal destek kaynağımız köpekler Gözleri tamamen kapalı - 230 "The Last of Us"ın yeni sezonundan ilk fotoğraflar