Kırklareli’nde fabrikada patlama: 4 yaralı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde daha önce faaliyeti durdurulan ambalaj fabrikasında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesindeki eski ambalaj fabrikasında hurda malzemelerin alınması sırasında bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada tesislerde bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Patlamanın neden kaynaklandığının […]

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde daha önce faaliyeti durdurulan ambalaj fabrikasında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.

Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesindeki eski ambalaj fabrikasında hurda malzemelerin alınması sırasında bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlamada tesislerde bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Patlamanın neden kaynaklandığının belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ergün Atalay: Türkiye'yi durdururuz, otururuz kalkmayız bir daha DİSK, TÜİK önünden seslendi: Yargı kararlarına uy, gerçeği açıkla Adliye, gazetecinin çalışma ofisi oldu 1 Mayıs ve genel tatil ücreti Asgari ücret için önemli kulis: Ekonomist Oğuz, "artış yapılacak" diyerek tarih verdi