Kosta Rika yenildi, Almanya kazanıp elendi

Dünya Kupası E Grubu'nda karşı karşıya gelen Almanya-Kosta Rika 3-2 Almanya'nın galibiyetiyle bitti. Almanya Kosta Rika'yı mağlup etse de elendi. Japonya 6 puanla gruptan lider çıktı.

2022 Dünya Kupası'nda E Grubunda Almanya, Kosta Rika karşısında sahadan 3-2'lik sonuçla galip ayrıldı.

Almanya, 10. dakikada 1-0 öne geçti. Kosta Rika ise 58'de Tejeda, 70'te ise Vargas ile 2-1 öne geçti. Bu anlarda Kosta Rika, 6 puanla gruptan çıkma adına umutlandı ancak skoru koruyamadı.

73 ve 85'te Almanya adına sahneye çıkan Havertz, durumu 3-2 yaptı. 89'da Füllkrug, Almanya'yı 4-2 öne geçirdi. Bu andan sonra Kosta Rika'nın umudu kalmazken, Almanya da İspanya'nın Japonya'ya atacağı golü beklemeye koyuldu.

Ancak diğer maçta İspanya, Japonya'ya 2-1 yenildi ve Almanya, 4 puanla 3. olarak Dünya Kupası'na veda etti. Kosta Rika ise 3 puanla son sırada kaldı.

Almanya ve İspanya'yı yenen Japonya 6 puanla lider çıkarken, İspanya da 4 puanla 2. sırada yer alarak son 16'nın yolunu tuttu.

Lider Japonya, son 16'da F Grubu ikincisi Hırvatistan ile eşleşirken, İspanya ise F Grubu lideri Fas'ın ile eşleşti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması Arda Güler'li Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray oldu Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Amedspor şampiyonluğunu ilan etti: 1. Lig'e yükseldi