Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem

Deprem İzmir'den da hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFET) sitesinde yer alan veriye göre, saat 05.43’te Akhisar ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem, Manisa’nın yanı sıra İzmir’den de hissedildi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde AFAD'ın verisine göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 5:43'te gerçekleşen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.0 büyüklüğünde ölçüldü.

Depremle ilgili bir açıklama yapan Manisa Valiliği, depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"24.02.2020 tarihinde saat 05.43’de merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erdoğan-Özel görüşmesinin perde arkası ve Sosyalist 10 Emir Diyanet, “Bütçeyi nasıl ezeceğini” konuştu: Beş yıldızlı otelde müzikli toplantı Bir kuş sütü eksik Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması: Detayların önemli kısımlarını paylaştım 2 milyon TL ödeyip ne danışacaksınız?