Menzilcilerden Ayasofya mesajı: İstanbul’u aldık

Menzil tarikatı şeyhinin torunu, Ayasofya ile ilgili yaptığı paylaşımda namaz kılan fotoğrafının üzerine “Elhamdülillah İstanbul bizi aldı. Biz de İstanbul'u aldık” dedi.

AKP iktidarının gerileyen toplumsal desteğine karşı muhafazakâr tabanı motive etmek amacıyla devreye soktuğu Ayasofya hamlesine tarikatlardan takdir gelmeye devam ediyor.

Son dönemde kamuda özellikle Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolaştığı dile getirilen dini yapılanmalardan biri olan Menzil tarikatının önde gelen bir ismi, Ayasofya'yı ziyaret etti.

OdaTV'nin haberine göre, şeyh Muhammed Saki Erol'un torunu Muhammed Saki El Hüseyni, sosyal medyada paylaştığı namaz kılan fotoğrafıyla birlikte “Elhamdülillah İstanbul bizi aldı. Biz de İstanbul'u aldık” ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
TRT Temsilcisi Karahasan da tutuklandı: Siyasetçiden bürokrata, askerden polise herkes işin içinde Antep’te beton mikseri ile minibüs çarpıştı: 9 ölü, çok sayıda yaralı Özgür Özel 'Üç Fidan'ın anmasına katıldı: 'Siyasette yumuşama' tartışmasına yanıt Demirören’in şoförü, DHA muhabirini ‘Eylem Tok’ haberi için aramış! Kayalık bile rant alanı