Mersin’de sahte anestezi doktoru yakalandı

Mersin’de kendini anestezi doktoru olarak tanıtan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Kendisini hekim olarak tanıtan şahıs, 'doktorluğu merak ettiği için' böyle bir şey yaptığını söyledi.

Mersin'de bir şahıs, hastane görevlilerine kendisinin anestezi doktoru olduğunu söyleyerek, önlük temin etmek için çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yapmaya çalıştığı esnada, sahte doktor olduğu anlaşılarak yakalandı.

M.K.U. isimli şahıs Mersin Şehir Hastanesi görevlilerine kendini anestezi doktoru olarak tanıttı. Beyaz önlük giymek için çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yapmaya çalışan şüpheli, güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Şüphelinin doktor olmadığını anlayan güvenlik ekipleri, şahsı yakalayarak polise teslim etti.

Doktorluk mesleğini çok merak ettiği için böyle bir işe kalkıştığını söylediği öğrenilen M.K.U., Kulak Burun Boğaz (KBB) polikliniğinde muayene olabilmek için boş olan başka bir odadan doktor önlüğü aldığını ve bu önlükle kendisini KBB doktoruna doktor olarak tanıttığını itiraf etti.

Eve gittiğinde ise doktorluğun nasıl olduğunu merak ettiği için gece 24.00 sıralarında tekrar hastaneye döndüğünü anlatan M.K.U., ifadesinde, "Hastaneye gelip boş odadan önlük alıp, muayene oldum. Gece de doktorluğu merak ettiğim için hastaneye geri geldim. Kadın doğum servisine giriş yapmak isterken önlükteki alarm çaldı. Görevliler yanıma geldi, doktor olmadığım ortaya çıktı" dedi.

Daha sonrasında çocuk yoğun bakım ünitesi bina girişinde bulunan görevlilerine anestezi uzmanı olduğunu belirterek önlük temin etmeye çalıştığını ifade eden şüpheli, o esnada hastane güvenlik görevlileri tarafından fark edilip yakalandığını aktardığı belirtildi.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Valilikten 'kadın kılığında okul çevresinde dolaşan kişi'yle ilgili açıklama Kastamonu'da köy muhtarı tartıştığı kişi tarafından silahla öldürüldü Ankara'da yarın için gök gürültülü sağanak uyarısı 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirmişti: Özel diş kliniği mühürlendi, sahibi AKP'li çıktı Son İstanbul anketi: DEM Parti ve Yeniden Refah'ın oy oranları kaç?