Ordu’da heyelan: 15 bina yıkıldı

Ordu’nun Aybastı ilçesinde 3 ay önce meydana gelen ve riskli olduğu gerekçesiyle 17 binanın tahliye edildiği Sağlık Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yeni heyelan yaşandı.  Heyelanda daha önce boşaltılan evlerdeki çatlaklar artarken, boşaltılan 15 bina kendiliğinden yıkıldı. Mahallede sağlam evlerde kalanlar ise yaşadıkları korku ve panik nedeniyle evlerini boşaltmaya başladı.  Zemin kaymalarının devam ettiği belirlenen mahalleden […]

Ordu’nun Aybastı ilçesinde 3 ay önce meydana gelen ve riskli olduğu gerekçesiyle 17 binanın tahliye edildiği Sağlık Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yeni heyelan yaşandı. 

Heyelanda daha önce boşaltılan evlerdeki çatlaklar artarken, boşaltılan 15 bina kendiliğinden yıkıldı. Mahallede sağlam evlerde kalanlar ise yaşadıkları korku ve panik nedeniyle evlerini boşaltmaya başladı. 

Zemin kaymalarının devam ettiği belirlenen mahalleden yurttaşların tahliye edildiği aktarıldı. Hasar tespit çalışması başlatılan mahalleye girişe izin verilmiyor. 

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Bir kuş sütü eksik Erdoğan-Özel görüşmesinin perde arkası ve Sosyalist 10 Emir Diyanet, “Bütçeyi nasıl ezeceğini” konuştu: Beş yıldızlı otelde müzikli toplantı Edanur Gezer soruşturmasında 3 şüpheli gözaltında, 1 kişi aranıyor Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması: Detayların önemli kısımlarını paylaştım