Paulo Coelho, yeni kitabını Mete Gazoz'a adadı

Dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho, “Okçu'nun Yolu” adlı son kitabını, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'a adadı. Coelho'ya yanıt veren Mete Gazoz ise bu jestten memnuniyet duyduğunu ifade ederek en yakın zamanda kitabı okuyacağını söyledi.

Simyacı başta olmak üzere 80'in üzerinde dilde yayımlanan kitapları 300 milyonun üstünde satan dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho'nun yeni kitabı “Okçu'nun Yolu” 21 Eylül'de okuyucuyla buluştu.

Brezilyalı yazar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni kitabını 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Türk milli okçu Mete Gazoz'a adadı.

74 yaşındaki Coelho, Mete Gazoz'a "O okçuluk dahisi, bu da benim okçuluk eserim. Bu kitabı Mete Gazoz'a adıyorum” dedi.

Mete Gazoz'un ok attığı bir görüntünün önünde poz veren Coelho, Gazoz için bir kitap imzaladı.

GAZOZ’DAN TEŞEKKÜR

Mete Gazoz ise Coelho’nun tweetini alıntılayarak bir video paylaştı. Coelho'nun bu jestinden memnuniyet duyduğunu belirten ve yazara teşekkür eden Gazoz, en yakın zamanda kitabı okuyacağını söyledi. Milli okçu, Coelho’ya, “Her şey gönlünce olsun” dedi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Beşiktaş'tan Beyaz TV'deki Al-Musrati yorumları hakkında suç duyurusu! CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor İspanya basınında gündem Arda Güler Şike iddiası: Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatıldı