Remziye Tüysüz'ün ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi

İzmir'in Bornova ilçesinde çocuklarını görmek için gittiği boşandığı erkeğin evinde boğulmuş ve battaniyeye sarılmış halde ölü bulunan Remziye Tüysüz cinayetiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü adliyeye sevk edildi. Tüysüz'ün boşandığı Yalçın P. cinayeti işlediğini itiraf etmiş, ailenin diğer üyeleri de olayla ilgili gözaltına alınmıştı.

Boşandığı erkek ile birlikte kalan 2 çocuğunu görmek için Konya'dan İzmir'e gelen Remziye Tüysüz'ün öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edilidi.

13 Nisan günü akşam saatlerinde Bornova'da meydana gelen olaya göre, iki çocuğunu görmek için Konya'dan İzmir'e gelen Remziye Tüysüz (22), boşandığı Yalçın P. tarafından boğularak öldürülmüş, ardından cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulunmuştu.

Olayla ilgili Yalçın P. ve ailesinden 4 kişi daha polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış, Yalçın P. ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etmişti.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden babaanne Hanım P. ve Yalçın P.'nin küçük kardeşi Furkan P., emniyetteki ifadelerinin ardından salıverildi. Cinayeti işlediğini emniyette itiraf ettiği öğrenilen Yalçın P. ile kardeşi Osman P. ve babası Hanifi P.'nin ise emniyetteki işlemleri tamamlandı. Cinayetle ilgili Yalçın P. ile kardeşi ve babası adliyeye sevk edildi.

Öldürülen kadının boşandığı Yalçın P.’nin ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtilmişti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İlaç enjekte edilen hemşire hastane odasında ölü bulundu: Şüpheli erkek serbest bırakıldı Sanat tarihçisine ‘kadın olduğu’ için müze engeli Vizyonu buysa… Barikatımızı yükseltelim Dikkat! 9. yargı “torbasında” 6284’ü hedef alan değişiklikler yapılacak