S Sport Plus abonelik ücretlerine zam yaptı

Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi organizasyonların yayın haklarını elinde bulunduran S Sport+, platformun aylık ve yıllık ücretlerine zam yaptı. Platform son zammını Eylül 2023'te yapmıştı.

S Sport+, üyelerine gönderdiği bir maille platformun ücretlerine 6 Şubat itibarıyla zam geleceğini duyurdu. 

Üyelere gönderilen "Fiyat Güncellemesi Hakkında" başlıklı e-mailde aylık 69,99 TL / yıllık 499,99 TL olan abonelik ücretinin aylık 99,99 TL / yıllık 699,99 TL'ye çıktığı belirtildi.

Abonelere gönderilen bilgilendirme metninde şu ifadelere yer verildi: 

"Son dönemde maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle, paket fiyatlarımızda güncellemeye gitmemiz gerekti. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz S Sport Plus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra, 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) üzerinden devamı sağlanacaktır."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
La Liga Başkanı, Mbappe transferini duyurdu Alex de Souza yeniden Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Pendikspor, Süper Lig'e veda etti Sevilla'dan Jesus Navas'a ömür boyu sözleşme FIFA'dan tebrik, TFF'den engel: Hamile hakemin FIFA kokartını iptal ettiler