Sağlık emekçilerinden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için saygı duruşu

Sağlık emekçileri, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu

Sağlık emekçileri, koronavirüs salgını nedeniyle dün (1 Nisan) yaşamını yitiren İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Türk Tabipler Birliği'nin (TTB) sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine bugün ülkenin çeşitli bölgelerindeki sağlık emekçileri de Taşçıoğlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşuna ait fotoğraflar TTB ve Sağlık Emekçileri Sendikası’nın (SES) sosyal medya hesaplarında “Sağlık emekçileri bulundukları her yerde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. #CemilTascioglu ve sağlık emekçilerini 1 dakikalık saygı duruşu ile andı” ifadeleriyle paylaşıldı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki saygı duruşundan kareler şu şekilde:

ANTALYA

İSTANBUL

DİYARBAKIR

ANTEP

ŞIRNAK

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Ankara'da kaza yapan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama Cem Küçük köşeyi döndü İktidar Gezi Parkı için devrede