Şampiyon belli oluyor

Voleybolda nefesler tutuldu. Vakıfbank ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak final serisinin 5’inci maçının ardından şampiyon belli olacak.

Spor Servisi

Kadınlar Voleybol Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçında Vakıfbank, bugün Fenerbahçe’yi konuk edecek. Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Müsabaka TRT Spor Yıldız’dan naklen yayımlanacak.

İlk 2 maçı 3-1’lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Opet seride 2-0 üstünlük yakaladı. Şampiyonluk mücadelesini bırakmayan Vakıfbank, üçüncü müsabakayı 3-1, büyük bir heyecana sahne olan dördüncü karşılaşmayı ise 3-2 kazanarak seride durumu 2-2’ye getirdi. Final serisinin beşinci ve son maçını kazanacak takım, Kadınlar Voleybol Ligi’nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu olacak.

Fenerbahçe, bugün sahadan galip ayrılması halinde 4 sezon sonra şampiyonluk sevinci yaşayacak. Sarı-lacivertli ekip ligde son olarak 2016-2017 sezonunda bu başarıyı elde etmişti. Vakıfbank ise rakibine üstünlük kurması durumunda son 5 sezonda dördüncü kez şampiyonluk kupasını müzesine götürecek. Sultanlar Ligi’nde 2019-2020 sezonu, Covid-19 salgını nedeniyle şampiyon ilan edilmeden sonlandırılmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması Arda Güler'li Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Euroleague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe bugün final four için parkeye çıkıyor Amedspor şampiyonluğunu ilan etti: 1. Lig'e yükseldi