Sarıyer'de kadınları takip eden erkek tutuklandı

Sarıyer’de farklı tarihlerde iki ayrı kadını evlerine kadar takip ettiği ve evlerini gözetlediği belirtilen H.S.B. tutuklandı.

Sarıyer’de kadınları takip ederek konut dokunulmazlığını ihlal ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Rumeli Hisarı Mahallesi’nde D.A gece saatlerinde bahçesinde evini gözetleyen bir kişinin olduğunu fark etti. Durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis şüpheliyi evin bahçesinde yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin H.S.B. olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada H.S.B.'nin daha önce de D.A'yı ve arkadaşı A. A. Ç. ‘yi evine kadar takip eden kişi olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "konut dokunulmazlığının ihlali" ve "ısrarlı takip" suçlarından adliyeye sevk edilen ​​​​​​​H.S.B. tutuklandı.

(AA-DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Metroda kadın yolcuyu taciz eden erkeğin 2 istismar kaydı olduğu ortaya çıktı Kocaeli'de zihinsel engelli genç kadına cinsel saldırı: Sanıklar tahliye edildi, duruşma ertelendi Ankara’da bir erkek tartıştığı iki kadından birini katletti, diğerini yaraladı Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatından açıklama: "Zorla tutulmuş olduğu anlaşılıyor" Erkek arkadaşının öldürdüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak